EnSights add on's

Dit online platform van ENGIE geeft u inzicht in uw energieverbruik. Het geeft op een overzichtelijke manier het verbruik voor al uw meters weer; per jaar, maand, week, dag, uur en zelfs tot ieder kwartier. Ook kunt u eenvoudig locaties vergelijken. Met EnSights krijgt u grip op het verbruik en de kosten. U kunt de basismodule met een drietal add on’s uitbreiden. U betaalt alleen voor de functionaliteit die voor u interessant is.

1 Benchmarking

Met Benchmarking kunt u meerdere locaties of groepen met elkaar vergelijken op totaalverbruik,  op verbruik per m2 of aantal medewerkers. U kunt ook zelf een vergelijkingsindicator toevoegen die voor u relevant is. Zo ziet u welke locaties uw grootste energieverbruikers zijn en waar kansen voor energiebesparing liggen.

2 Budgetbewaking

Met Budgetbewaking genereert u op basis van actuele of te verwachten tarieven en verbruik  een budget voor het huidige of komende jaar . U krijgt hierdoor grip op de kosten en worden onvoorziene uitgaven voorkomen. Tevens kunt u een drempelwaarde in stellen waardoor u wordt gealarmeerd wanneer u uw budget dreigt te overschrijden.

 

3 Contractmonitoring

Doordat bedrijven steeds efficiënter werken, is de netwerkaansluiting niet altijd meer in verhouding met de ‘Piekbelasting’. Met Contractmonitoring krijgt u inzicht in welk vermogen (kW/kwartier) of capaciteit (m3 gas/uur) nodig is. Indien het mogelijk is om deze contractwaarden te verlagen, kunnen interessante besparingen worden behaald. Tevens kunt u een drempelwaarde instellen om proactief te kunnen reageren, zodat u boetes bij overschrijding voorkomt.

 

Fill out my online form.